Inramningar

Kvalitet, kunskap och bra hantverk är viktigt och anledningen till att kunden söker upp en konstinramare. Vi använder enbart syrafria produkter som omger konstverket. Med en bra inramning så förlängs livslängden på ditt konstverk.
Det finns många möjligheter till hur man kan rama in. Vi ger dig kostnadsfri rådgivning och vi har ett stort och noga utvalt sortiment av ramprover från leverantörer som håller högsta kvalitet på sina lister. Vi är utbildade konstinramare genom Hantverksakademin i Stockholm och har arbetat som konstinramare här på Galleri S:t Erik i många år. Här har vi även gjort vår lärlingsperiod med föregående ägare Helena Setälä som vår mentor. Vi är medlemmar i Stockholms ram- och förgylleriidkareförening, samt i Hantverkarna.

Cecilia Sahlin och Emma Andersson

bild-guldramar.png Vi utför uppspänningar på kilram för olje- & akrylmålningar. Akvareller, litografier och blanka foton bör ramas in med passepartout i önskad kulör, så att glaset inte vilar direkt mot motivet. Vi utför även lådinramningar för andra objekt som tex tröjor, golfklubban eller vad som önskas. Broderier spänns upp på ett bakstycke och rätas ut trådrakt. Här används reflexfritt glas med fördel då det upplevs som “glasfritt” men skyddar mot smuts. Vi ramar in dyrbara scarves i siden, dessa ska sys fast mot bakgrunden med små osynliga stygn i fållen.Tveka inte att höra av dig om du har några frågor angående inramning!