Välkommen till Galleri S:t Erik!

Galleri S:t Erik är en väletablerad konst- & rambutik som har funnits i Vasastan i omkring 45 år. Här får du hjälp med inramningar av alla slag; uppspänningar på kilram av olje- & akrylmålningar, passepartoutinramningar, lådinramningar av objekt och broderiuppspänningar, inramning av ömtåliga sidenscarves med mera.
I vår mysiga butiks- & galleriavdelning finner du även ett brett sortiment av litografier, grafik och oljemålningar av olika konstnärer.

Vi är utbildade och certifierade konstinramare med mångårig erfarenhet som ger dig som kund kostnadsfria, professionella råd och tips till din inramning. Vi är medlemmar i Stockholms Ram-och förgylleriidkareförening, samt i Hantverkarna.

Vill du ha en snabb leveranstid så går det mesta att få färdigt på ungefär en vecka.

Vi tar gärna emot konstföreningar under dagen eller efter stängningstid, då vi visar målningar och grafik, samt bjuder på dryck och tilltugg.

Pågående utställning!

Bortglömda platser – en fotografisk resa bland gömda och förfallna byggnader från Svalbard till Japan

Sara Starkström fotograferar det som är bortglömt och förfallet. Med sina foton vill hon visa det vackra i det som lämnats åt sitt öde och fånga det som snart inte längre finns. Följ med in i gamla slott, sjukhus och internatskolor. Se skönheten i rostiga bil- och flygplansvrak och upplev världens mest nordliga spökstad Pyramiden på Svalbard. Vad kan vi lära oss av förfallet? Hur kommer vår värld se ut i framtiden? Platserna är hemliga men bilderna talar för sig själva.

Utställningen är en fortsättning på fotoboken Bortglömda platser – En fotografisk resa bland gömda och förfallna platser som kom ut 2022.

Sara Starkström

S:t Eriksgatan 79
113 32 Stockholm
08-310189

INFORMATION
Från och med den 1:a september 2022 kommer vi att ha stängt på måndagar! Övriga dagar samma öppettider som tidigare.
Tisdag-Fredag 10.00-18.00
Lördag 11.00-15.00
Söndagar och måndagar stängt

Dubbel-A

Vi är dubbel A-certifierade! Det är det högsta betyget man kan få inom vår bransch, och innebär att Du kan känna dig trygg när Du gör affärer med oss!

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in