Välkommen till Galleri S:t Erik!

Galleri S:t Erik är en väletablerad konst- & rambutik som har funnits i Vasastan i över 40 år. Här får du hjälp med inramningar av alla slag, uppspänningar på kilram av olje- & akrylmålningar, passepartoutinramningar, lådinramningar av objekt och broderiuppspänningar. I vår mysiga butiks- & galleriavdelning finner du även ett brett sortiment av litografier, grafik och oljemålningar av olika konstnärer.

Vi är utbildade och certifierade konstinramare med mångårig erfarenhet som ger dig som kund kostnadsfria, professionella råd och tips till din inramning. Vi är medlemmar i Ram-och förgylleriidkareföreningen, samt i Hantverkarna.
Vill du ha en snabb leveranstid så går det mesta att få färdigt på ungefär en vecka.

Vi tar gärna emot konstföreningar under dagen eller efter stängningstid, då vi visar målningar och grafik, samt bjuder på dryck och tilltugg.

Varmt välkommen in till oss!

VERNISSAGE

Jann Sjöswärd och Anders Wolke

Fredag den 11:e november mellan klockan 16.00 och 19.00 bjuder vi tillsammans med kalmarkonstärerna Jann Sjöswärd och Anders Wolke in till vernissage! Anders blandtekniker, däribland grafik på plåt, blandas med Janns samtida måleri, som befinner sig någonstans mellan det abstrakta och det konkreta.
Vi bjuder på dryck och tilltugg. Varmt välkomna!

//Cecilia och Emma

Jann Sjöswärd - Anders Wolke

S:t Eriksgatan 79
113 32 Stockholm
08 - 31 01 89

Öppettider

Måndag - fredag
10:00 - 18:00
Lördag
11.00-15.00
Söndag stängt

Konst & Ram, Galleri s:t ErikKonst & Ram, Galleri s:t Erik

Dubbel-A

Nu är vi dubbel A-certifierade! Det är det högsta betyget man kan få inom vår bransch, och innebär att vi har god kreditvärdighet, att vi har hög omsättning och att Du kan känna dig trygg när Du gör affärer med oss!

Galleri St Erik
Logga in Hemsida från Lawebb Logga in