Välkommen till Galleri S:t Erik!

Galleri S:t Erik är en väletablerad konst- & rambutik som har funnits i Vasastan i över 40 år. Här får du hjälp med inramningar av alla slag, uppspänningar på kilram av olje- & akrylmålningar, passepartoutinramningar, lådinramningar av objekt och broderiuppspänningar. I vår mysiga butiks- & galleriavdelning finner du även ett brett sortiment av litografier, grafik och oljemålningar av olika konstnärer.

Vi är utbildade och certifierade konstinramare med mångårig erfarenhet som ger dig som kund kostnadsfria, professionella råd och tips till din inramning. Vi är medlemmar i Ram-och förgylleriidkareföreningen, samt i Hantverkarna.
Vill du ha en snabb leveranstid så går det mesta att få färdigt på ungefär en vecka.

Vi tar gärna emot konstföreningar under dagen eller efter stängningstid, då vi visar målningar och grafik, samt bjuder på dryck och tilltugg.

Varmt välkommen in till oss!

//Cecilia och Emma

Varmt välkomna på vernissage lördag den 11:e juni!

Petter Ahlfors visar akvareller i stort och smått.
Martin Anker Svensson och Dan Nygren i sammarbete visar bilder i blandteknik som de tagit fram under årens lopp.
Det här kommer att vara en trevlig kväll med glada skratt och trevliga samtal! Vi bjuder på goda drycker och tilltugg. Vi ses mellan 15-19!

Petter Ahlfors | Martin Anker Svensson

S:t Eriksgatan 79
113 32 Stockholm
08 - 31 01 89

Öppettider
Måndag - fredag
10:00 - 18:00
Lördag
11.00-15.00
Söndag stängt

Konst & Ram, Galleri s:t ErikKonst & Ram, Galleri s:t Erik

Dubbel-A

Nu är vi dubbel A-certifierade! Det är det högsta betyget man kan få inom vår bransch, och innebär att vi har god kreditvärdighet, att vi har hög omsättning och att Du kan känna dig trygg när Du gör affärer med oss!

Galleri St Erik
Logga in Hemsida från Lawebb Logga in